Mitt första inlägg.

Hej!

Välkommen till min blogg! Här kommer ni att få läsa om mig, Josef och mitt liv, även mycket om mitt jobb där jag jobbar på ett företag som hjälper dig att boka domäner. Men mer om det i ett annat inlägg.

Jag heter Josef Kalimarug och är 27 år gammal, jag bor i en lägenhet i Göteborg där jag stormtrivs och har bott här i snart 2 år. Jag är uppvuxen i Mölndal där jag bott i villa med mina föräldrar och 2 storasystrar och vår familjehund charlie, som är en Golden Retriever. Jag är en go och gla Göteborgare som älskar att spendera tid med mina vänner och min familj, jag tränar också crossfit flera gånger i veckan, vilket jag tycker är görkul och något som jag gjort det senaste året. Nu vill jag verkligen utvecklas inom detta och planerar att göra några tävlingar iår 2019. Min crossfit-klubb är relativt nyöppnade här i Göteborg, dom är väldigt populära men jag har sagt att dom borde börja med mer digital marknadsföring och speciellt facebook annonsering. Så vi får väl se om det är något dom börjar med så fler folk får upp ögonen för dom och crossfit-familjen blir större.

Vad mer kan jag berätta om mig själv.. Jo jag startar den här bloggen för att jag alltid tyckt om att skriva och tycker det är skönt att skriva av mig om olika saker i livet. Jag tänker att jag ger det här ett försök iallafall. Förhoppningsvis så ska ju någon tycka det är kul att läsa det jag skriver också.

Nu ska jag dra mig, men vi hörs snart igen folket! Ha dé.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *