Helgen som var.

Hallå! Mår alla bra idag?

Den här helgen har varit rätt lugn. Jag har tränat och köpt en present till min mormor. I princip.

På lördagen tränade jag som vanligt på morgonen, jag kan beskriva lite om min träning, det kanske är roligt att veta lite om. Jag packar min träningsväska med skor, kläder och en vattenflaska och drar till träningslokalen. Klubbens lokal är fräsch och snyggt inrett, väldigt modern. Jag gör alltid massor av olika övningar för att bli starkare. Det jag gillar med crossfit är att det är kul att pressa sig själv till det yttersta och tills du inte klarar av mer. På lördagen bestämde jag mig för att köra överkropp så som bänkpress, biceps och hantelpress till exempel. 

När jag blev klar med träningen duschade jag och gick sedan ut på stan för att köpa en present till mormor. Hon hade nämnt något om en silverduk bästa pris, till hennes hund. Jag letade på alla hennes favorit affärer som hon hade pratat om men jag hittade ingen silverduk, inte förän jag frågade en personal i kassan. Hon sa att min mamma hade bett henne att lägga undan silverduken förra veckan när de var ute på stan för att kolla på saker som mormor önskade sig. Jaha det var inte så svårt, superskönt att det gick relativt snabbt.

När jag hade betalat gick jag hem och kollade lite på tv och åt en bit mat eftersom att jag inte hade något annat särskilt jag behövde göra det dagen.

Nästa dag, alltså söndag, duschade jag och klädde på mig min finaste skjorta och begav mig till min mormors kalas. Alla fick först var sitt glas champagne och efter det satte vi oss till bords för att äta mat. Senare där efter kom tårtan som tog slut väldigt snabbt haha, den vad god. Tillslut öppnade hon mitt paket och där låg silverduken som hon så gärna ville ha. När kalaset var över hjälpte jag till att plocka undan och drog sedan hem till mig. Detta var en lyckad och rolig helg och imorgon går jag tillbaka till mitt jobb, det ska bli kul.

Lämna gärna en fin kommentar och så får ni ha det så bra tills nästa gång, hejdå!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *