Mondayzz

Tjena tjena!

Hur står det till med er bloggen? Med mig är det bra, det är måndag och solen skiner vilket känns underbart! Vad som är mer underbart är att denna veckan är kort, det är jobb måndag tisdag onsdag för min del, sedan är jag ledig både torsdag och fredag vilket känns guld!

Just nu sitter jag på jobbet och kör på, monday-style, jag har lite att ta itu med nu innan semesterdagarna. Strax ska jag iväg på ett lunchmöte som ska bli trevligt, jag och Linus tar det ihop vilket känns bra. Vi ska träffa en kund som vi jobbat länge med men det är alltid skönt att åka två pers på sånna här uppdrag, då kan den ena hålla låda medans den andra käkar och tvärtom, annars blir det tyvärr inte mycket mat på lunchen när man måste hålla mötet igång hela tiden haha!

Ikväll ska jag iväg till borgen och träna såklart, längtar faktiskt, känner mig riktigt taggad idag vilket känns kul då jag kände mig lite låg förra veckan. Det är normalt att ha sånna svackor och jag passade på att vila ut kroppen ordentligt och verkligen lyssna på min kropp när jag hamnar i svackor. Sen kommer energi som idag och jag känner mig mer taggad än någonsin, ofta känner jag mig också starkare då kroppen fått återhämta sig och ladda upp ordentligt. Ikväll ska vi köra ihop ett helt gäng, jag har dragit med mig mina kompisar på ett pass med mig så det är lite av anledningen till varför jag längtar också, jag ska köra skiten ur dom och har redan planerat hela WOODen, (Work Out Of the Day, som man använder sig av inom Crossfit) vi ska fokusera på teknik idag första halvan av passet, andra halvan ska vi maxa tempo, reps och få upp pulsen ordentligen! Jiiiiihaa!

Nej! Nu kom jag på, jag måste ringa mitt elbolag Göta Energi AB nu innan jag sticker iväg på lunchen och rådfråga dom om en grej. Bästa elbolaget jag varit med om, supertrevlig och kunnig kundservice så det är jätteskönt att kunna få eltips av dom!

Vi hörs snart igen, Ha dé!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *