Nya tider och recap.

Tjenare allihopa! Det var ett riktigt bra tag sedan vi hördes, hela 2 månader har gått sedan dess, men nu är jag tillbaka!

Hur har ni haft det i början av denna sommar hittills? Jag har haft det grymt bra faktiskt, trots lite omständigheter som varit mindre roliga. Jag skadade knät rätt illa under ett träningspass i början av maj så det kändes ju bara riktigt typiskt när man under sommaren vill springa, hoppa, träna, alla utomhusträningar, bada och allt det där roliga. Så ska jag gå och skada knät, jag vart riktigt förbannad när det hände för jag trodde att det skulle vara mycket värre än vad det faktiskt var. Så jag är glad att det inte blev så illa ändå, jag gick till vårdcentralen och fick en remiss till sjukgymnast veckan efter som efter att hon kollat och klämt och känt på mitt knä gav mig lite övningar jag skulle göra varje dag för att få blodflöde till knät, så skulle det bli bättre. Vilket det faktiskt blev efter ca 4 veckor skulle jag säga så det är jag glad för! Nu är allt bra och jag kan träna som vanligt igen!

Annars då, jo jag har faktiskt 5 betalda veckor semester för första gången i livet denna sommaren, vilket känns mycket bra! Förra sommaren umgicks jag mycket med mina vänner under semester och även familjen, vi hade alla tajmat våra semestrar riktigt bra det året så det hade varit roligt att alltid kunna hänga med någon detta året också. Många dagar bestod utav att packa ihop oss tidigt med allt vi kan tänkas behöva för en heldag på stranden. Vi åker alltid till vår favorit strand vid havet som ligger utanför varberg, så det ligger relativt nära oss men ändå längre ifrån hemma så man slipper stöta på alla man känner när man bara vill bada eller ligga och sola. Jag älskar att ligga och steka i solen, ta sig ett gött dopp och helst av allt kicka lite fotboll fram och tillbaka med någon. Då är det ju roligare att åka med polarna, systrarna och mamma och pappa ligger helst i solen och badar, det är inte mycket aktivitet där haha! En dag hängde faktiskt en av mina kompisar och hans assistent med mig och familjen till stranden, det var väldigt kul och det var första gången jag träffade hans assisten från Sanda Assistans. Måste verkligen berömma dom för hur bra dom är, hjälpsamma, trevliga, proffsiga och så duktiga på det dom gör! 

Nu måste jag faktiskt återgå till jobbet, semestern är snart här gott folk! Men det känns kul att vara tillbaka här och jag hoppas ni är några kvar som vill fortsätta följa mig. Ha dé!

Beach, Foam, Motion, Ocean, Sea, Seascape, Seashore


Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *