Träningssemester

Hejsan svejsan, det var inte igår. Mycket har hänt sedan vi hördes sist. Som ni kanske minns pajade mitt knä, va jag trodde var en nerv i kläm, var vist en sena som gått av. Så tyvärr blev det operation, men nu är jag nästan helt återställt. Tack o lov för det. Det slet mycket på kroppen att halta runt på kryckor i två tre månader. Nu när jag känner mig återställd igen har jag bokat en träningssemester. Har så saknat träningen att jag en kväll fick ett ryck och bokade en resa till Rhodos. En träningsresa, där fokus är att ute i värmen äta nyttigt och träna så svett pärlar sig. Det skall bli så skönt att få en rivstart tillbaka in i träningen. Har verkligen saknat att kunna röra mig felfritt.

Jag har alltid varit en aktiv människa. Började spela fotboll när jag var 7 och har inte slutat springa sedan dess. Som fotbollsspelare i grunden är olyckor och skador inget nytt. Men brukar inte ha så lång återhämtning. Tror det har med åldern att göra också. Sen är crossfitt en rätt farlig träningsform. Det är så lätt hänt att man råkar lyfta fel om man inte koncentrerar sig helt.

När jag inte tränar eller jobbar, arbetar jag ofta utomhus i trädgården. Det var tur att jag har en åk- gräsklippare så jag kunde fortsätta vara ute och fixa.

Mitt trädgårdsintresse kommer från min mor, hon har alltid haft gröna fingrar och som barn fick jag ofta hjälpa henne ute. Jämfört med mina jämnåriga hade jag inga problem att hjälpa till hemma. Utan jag tyckte nog snarare att det var en rolig sysselsättning. Jag var inget barn som satt inne på helgerna. Tvn hemma hos oss var sällan på om man säger så.

Nu har jag inga egna barn än, men om/när jag får egna barn så vill jag att dom ska få en liknande uppväxt som jag hade. En aktiv uppgift med mycket natur. Jag tror att det stärker ett barn och kontakten som barn har med sina förändrar.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *