Kristider för med sig möjligheter

Hallå läsare

Det har inte gått er förbi att vi är under attack. Vi som arbetar inom IT världen är rätt vana att vara under konstanta attacker med nya virus hela tiden men vi är också rätt duktiga på att motverka dem. Dock är det en stor skillnad att attackeras av en IT-virus, som en människa med en begränsad intelligens skapat (då menar inte jag att personen är dum, utan bara att vi människor har en begränsad intelligens så som varelser, för vem vet kanske för vissa utomjordingar är vi lik ett virus bara) än att vi attackeras av moderjords vapen.

Situationen kan sägas inte vara toppklass direkt utan vi har det kämpigt. Vissa kanske mer än andra, kolla på hur det är i Italien, kontra hur det är i Argentina eller USA eller Ryssland. Dock sitter vi allihopa på samma båt och det är viktigt att vi hjälps åt. Det räcker med att hålla sig borta från sammanhang där människor samlas eller så fort man får ett symptom som kan lika ett coronavirus symptom att isolera sig. Vårt digitala samhälle gör ju att det är möjligt att beställa hem det vi behöver och med lite planering kan vi överleva detta.

Vem vet, genom att sitta hemma kanske du kläcker ett par idéer som leder till att du startar ett företag som sen gör dig ekonomisk oberoende. Du kanske sitter och googlar på företagslån Alingsås, för att det är där du bor och sitter redan på den genialiska idén. Det viktiga är att inte sitta hemma och känna oro över att inget kommer att bli bra, ändra inställning, tänk positiv, se möjligheterna för alla kriser har alltid med sig möjligheter och det har alltid visat sig vara precis så det är. De flesta samhällen blomstrar efter kriser.

Ta hand om varandra, ta hand om dig själv och det här kommer gå över!

Vi hörs i ett annat inlägg.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *